GA ČR: plánované výzvy 2021

Grantová agentura České republiky informuje o plánovaných výzvách v průběhu roku 2021 na podporu základního výzkumu.

VÝZVY GA ČR

Výzvy grantových soutěží standardní projekty, JUNIOR STAR a POSTDOC INDIVIDUAL FELLOWSHIP budou vypsány v únoru 2021. Zejména bychom rádi upozornili na novou výzvu POSTDOC INDIVIDUAL FELLOWSHIP, která je zaměřena na badatele, kteří dokončili doktorské studium v posledních čtyřech letech. Využít ho půjde dvěma způsoby – buď jako výjezdový grant, který českým vědcům umožní bádat na jakémkoli výzkumném pracovišti na světě s podmínkou jednoho dalšího roku stráveného na pracovišti v České republice, nebo jako příjezdový grant, díky kterému bude zahraniční vědec moci dva roky bádat na českém pracovišti.

MEZINÁRODNÍ VÝZVY

Během roku 2021 připravuje GA ČR vypsání výzev se všemi svými zahraničními partnery, tj. institucemi z Jižní Korey, Německa, Tchaj-wanu, Rakouska, Ruska, brazilského Sao Paula, Polska a Slovnisko.

Výzva s rakouskou agenturou FWF (kontinuální)

Výzva se slovinskou agenturou ARRS (11. 12. 2020 – 12. 2. 2021, resp. 19. 2. 2021)

Více informací o jednotlivých výzvách ZDE.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.