Informační den k výzvě Bio-based Industries JU 2019

TC AV ČR pořádá 25. dubna 2019 v Praze Informační den k nové výzvě Bio-based Industries pro rok 2019.

Technologické centrum AV ČR pořádá 25. dubna 2019 v Praze Informační den k nové výzvě Bio-based Industries pro rok 2019.

Výzva Společného evropského podniku pro průmyslová odvětví využívající biologické materiály (Bio-based Industries Joint Undertaiking - BBI JU) pro rok 2019 bude vyhlášena v dubna a její uzávěrka je plánována na září 2019.

Společný podnik Bio-based Industries je partnerstvím veřejného a soukromého sektoru (public-private partnership) rozvíjející udržitelný a konkurenceschopný průmysl založený na přírodní bázi v Evropě. Partnery tohoto podniku jsou Evropská komise a Konsorcium průmyslů na přírodní bázi (Bio-based Industries Consortium). Cílem partnerství je, pod záštitou programu Horizont 2020, implementovat Strategické Inovace a Výzkumnou Agendu (SIRA).

Akce se vedle seznámení s fungováním JU BBI, tématy jeho letošní výzvy a výsledky výzev předchozích let zaměří rovněž na představení úspěšných mezinárodních projektů a iniciativ v oblasti bioekonomiky na národní úrovni. Pozvaným řečníkem BBI JU bude Antonella Canalis. Akce proběhne v angličtině, tlumočení nebude zajištěno.

Registrace je možná zde: http://geform.tc.cz/infodenBBI2019.

Více informací naleznete zde.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.