Informační webinář: výzvy EIE 2023 - 2024

Během webináře bude představen obsah nové Evropské inovační agendy, která byla zveřejněna Evropskou komisí v červenci tohoto roku. 

Vystoupí zde Kathrin Kapfinger, zástupkyně generálního ředitelství Evropské komise pro výzkum a inovace, která účastníky seznámí se zaměřením a podmínkami témat v oblasti Interconnected Innovation Ecosystems.

Dále se představí Petra Jalšovec Palacz z DEX Innovation Centre, aby prezentovala svou zkušenost s úspěšným zapojením do výzev EIE 2021-2022, konkrétně do tématu Towards more inclusive networks and initiatives in European innovation ecosystems.

Zástupkyně MŠMT Klára Musilová představí výzvy v programech, které spadají do evropského partnerství InnovSMEs: EUROSTARS 3 a INNOWWIDE, vč. podmínek pro zapojení žadatelů z ČR.

Celá akce bude probíhat v angličtině a češtině a provedou jí národní kontaktní pracovníci pro oblast EIE: Martin Škarka a Michaela Vlková.

Registrovat na webinář se můžete zde.

Zdroj: Horizont Evropa.cz

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.