Inovační snídaně: Vše o soutěži Falling Walls Lab CZ 2022

Zveme Vás na akci, kde se dozvíte vše důležité o soutěži Falling Walls Lab CZ 2022, která se uskuteční v září tohoto roku.

Pokud máte zajímavý nápad a chcete se o něj podělit s odbornou porotou, můžete využít příležitost zúčastnit se mezinárodní soutěže Falling Walls Lab CZ 2022, jejíž 7. ročník se uskuteční v září tohoto roku. Podstatou soutěže je prezentace vlastního nápadu v délce tří minut. V případě úspěšné prezentace je možné vyhrát finanční odměnu a postoupit do celosvětového finále.

Dne 9. 6. 2022 v 9.30 se v Kampusu Hybernská uskuteční setkání s názvem Inovační snídaně, během kterého budete seznámeni se všemi důležitými podrobnostmi této soutěže. Dozvíte se, proč je dobré se do soutěže přihlásit, jak tato soutěž probíhá, jací lidé se této soutěže účastní či jak Vám může tato soutěž pomoci ve Vašem podnikání či projektu. Akce se zúčastní i zajímaví hosté, kteří se osobně této soutěže zúčastnili v minulých ročnících. Partnery akce jsou Univerzita Karlova a Inovační laboratoř.

Registrace na akci je možná zde.

Podrobnosti k Inovační snídani získáte zde.

Další informace o soutěži Falling Walls Lab naleznete zde.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.