Materiály z konference FOOD 2030

Ve dnech 14. -. 15. 6. 2018 se v Plovdivu uskutečnila v rámci bulharského předsednictví strategická konference „Research and Innovation for Food and Nutrition Security – Transforming our food systems“. Na konferenci byly představeny procesy a vize o budoucích potravinových a nutričních systémech. Témata konference se zaměřila na otázky udržitelnosti, odolnosti, odpovědnosti, rozmanitosti, konkurenceschopnosti a začlenění koncepce FOOD 2030 a Cílů udržitelného rozvoje.

Prezentace a závěry konference jsou dostupné na: www.food2030plovdiv.eu

K dispozici jsou též další dokumenty, které se týkají strategie a budoucnosti výzkumu v oblasti potraviny a výživa:

FOOD 2030 EG Exec Summary brochure

FOOD 2030 full report

SCAR FSWG report

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.