Otázky a odpovědi ke COVID-19 a H2020

Technologické centrum AV připravilo souhrnný dokument, který sdružuje všechny často kladené otázky a odpovědi, které se týkají ztížené implementace projektů H2020 z důvodu současné pandemické situace a souvisejících vládních opatření. Odpovědi poskytuje přímo Evropská komise a jejich nejaktuálnější seznam můžete nalézt zde. Odpovědi si v tomto dokumentu můžete přečíst v českém jazyce s odkazy na jejich původní verzi.

Základním cílem tohoto dokumentu je poskytnout ucelené a přehledné informace, které pomohou příjemcům projektů programu H2020 snadněji navigovat v pravidlech, které organicky vznikají v rámci současné situace.

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.