Workshop: Jak se stát hodnotitelem Horizontu 2020?

Zveme Vás na workshop Jak se stát hodnotitelem v Horizontu 2020?, který se bude konat 26. září 2018 na ČZU.

Cílem workshopu je podpořit aktivní přístup českých výzkumníků do procesu hodnocení projektových žádostí v programu Horizont 2020 a vysvětlit kritéria, na základě kterých jsou hodnotitelé vybíráni.

Workshop bude určen zejména zkušeným vědeckým pracovníkům, jež se zajímají o získávání grantů z programu Horizont 2020. Hodnocení žádostí v programu Horizont 2020 přináší velmi cenné zkušenosti pro budoucí podávání samotných návrhů projektů v Horizontu 2020. Na workshopu bude vysvětlen popis hodnotícího procesu, databáze expertů, konfliktu zájmů a jiné. Workshop bude doplněn o praktické cvičení.

Datum konání:    26. září 2018, 10:00 – 12:00

Místo konání:      ČZU v Praze, budova rektorátu, 5. patro (zasedací místnost č. 511)

Přednášející:      Ing. Dominika Zsapková Haringová, MBA, Technologické centrum AV ČR, H2020 Národní kontakt pro výzkumné infrastruktury, ICT a JRC

Vzhledem ke kapacitě zasedací místnosti prosíme o Vaši registraci do 25. září 2018 na jiranova@rektorat.czu.cz. Registrace Vám bude následně e-mailem potvrzena.

Níže je přiložena pozvánka a návod, jak získat expert ID.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.