Setkání juniorních vědců 20. a 21.1.2022

Ve dnech 20. a 21. ledna 2022 se bude konat setkání doktorandů a postdoktorandů z více než jedenácti evropských zemí budou mít jedinečnou šanci se společně setkat, vzdělávat, propojovat, prozkoumat zajímavé kariérní příležitosti i možnosti financování výzkumu.

První den (20.1.) bude setkání zahájeno přednáškou Life After PhD společně s moderovanou diskuzí o profesní dráze vědkyň a vědců včetně užitečných tipů a problémů, které museli na své cestě za úspěchem překonat. Odpoledne proběhne devět krátkých souhrnných prezentací formou elevator pitch, které představí zajímavé kariérní možnosti pro absolventy PhD studia v biotechnologických firmách napříč střední a východní Evropou.

Druhý den (21.1.) se bude zaměřovat na vzdělávání a kariérní rozvoj. Setkání představí trendy a úskalí sdílení výsledků výzkumu. Doktorandi a postdoktorandi se dozví, jak jejich kariéru posune kupředu profesionální přístup při vytváření výsledků výzkumu a jejich sdílení ve vědeckých publikacích, ale i komunikace v médiích.

Setkání bude probíhat v anglickém jazyce.

Více informací a registraci naleznete na stránkách Alliance4Life a na stránkách Vědy a výzkumu.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.