Potravinářský pavilon na CZECH FOOD EXPO 2024

Ve dnech 9. 5. 2024 – 12. 5. 2024 se koná národní potravinářský veletrh v Českých Budějovicích, na kterém se představí Česká zemědělská univerzita v Praze, a to s Potravinářským pavilonem FAPPZ.

Potravinářský pavilon nabízí širokou škálu ochutnávek univerzitních výrobků, a to pečiva, mléčných a mastných výrobků. V rámci samotné prezentace Potravinářského pavilonu je možné si dané výrobky přímo zakoupit. Návštěvníci mají možnost zakoupit si univerzitní špekáčky a opéct si je v ohništi před pavilonem.

Náš stánek lze navštívit v pavilonu T1. Více informací naleznete na webových stránkách veletrhu: https://www.vcb.cz/kalendar-akci/czech-food-expo-2024, o Potravinářském pavilonu si více můžete přečíst prostřednictvím oficiálních webových stránek: https://potravinarskypavilon.cz

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.