Best of LSFF: programový blok na AFO 2017

Na 52. ročníku nejstaršího festivalu populárně-vědeckých dokumentárních filmů v ČR Academia Film Olomouc je zařazen programový blok „Best of Life Sciences“. 

V rámci zvláštního uvedení byly do programu AFO vybrány ty největší pecky z minulých ročníků LSFF.

V pátek ve 13:30 v Divadelním sále promítáme film „Na obranu jídla“ Michaela Schwarze, který získal Velkou cenu LSFF 2015. Následují „Farmáři půdy“ Jorise van der Kampa a Fransjana de Warda, vítěz Velké ceny LSFF 2016.

V sobotu ve 13:00 ve Vlastivědném muzeu uvidíte film „Touha po mase“ Marijn Frankové. Průvodci projekcí a následnou diskusí o dilematech všežravce budou redaktor časopisu Vesmír Marek Janáč a botanik profesor Jaroslav Doležel.

Více info na www.lssf.cz.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.