Den otevřených dveří ČZU 11. listopadu 2022

Poznejte ČZU a přijďte na Den otevřených dveří, který proběhne v pátek 11. listopadu 2022 od 9:00 do 15:00 hodin v kampusu ČZU na Suchdole. Čeká vás program jednotlivých fakult, kde poznáte studijní programy i prostory fakult a náš jedinečný kampus včetně informačního stánku v budově Rektorátu univerzity.

Na Fakultě životního prostředí pro Vás bude připraven stánek, kde od 9 do 15 hodin získáte základní informace o fakultě a studiu od studentů a vedoucí studijního oddělení. Den otevřených dveří na FŽP s přednáškami, názornými ukázkami a představením studijních programů pro vás pořádáme tradičně v lednovém termínu, a to 20. a 21. ledna 2023. Do té doby FŽP můžete prozkoumat online na této webové stránce: https://www.fzp.czu.cz/cs/r-7098-uchazeci-o-studium

Sledujte novinky a program na události: https://fb.me/e/2odxzN9kc nebo https://dod.czu.cz/cs

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.