Svolání akademické obce ČZU 2022

Předseda AS ČZU a rektor ČZU svolávají výroční shromáždění Akademické obce, které se bude konat v úterý 6. prosince 2022 od 14:00 hodin v aule ČZU.

Shromáždění Akademické obce ČZU bude zároveň streamováno on-line, dotazy a připomínky bude možné pokládat prostřednictvím diskusního fóra.
Živé vysílání bude přístupné v době konání setkání po přihlášení uživatelským jménem ČZU ZDE.

Program shromáždění akademické obce ČZU:

  1. Zahájení
  2. Zpráva o činnosti AS ČZU
  3. Vystoupení rektora ČZU
  4. Diskuze, závěr

V sekci Živé vysílání bude v uvedenou dobu realizován živý přenos (obraz, zvuk, prezentace), v sekci Diskuse bude možné písemně pokládat otázky a připomínky, na které bude reagováno buď v živém vysílání, nebo v případě nedostatku času následně po ukončení setkání akademické obce.

Předpokládaný konec konání Akademické obce ČZU je 15:30 a po dobu konání je podle rozhodnutí rektora ČZU přerušena výuka.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.