Mezinárodní konference BioPhys Spring 2016

Ve dnech 5.-6. května 2016 proběhla na Technické fakultě ČZU v Praze mezinárodní konference „15th International Workshop BioPhys Spring 2016“ pod záštitou děkana Technické fakulty prof. Ing. Vladimíra Jurči, CSc. Konference je pořádána každoročně, založil ji prof. RNDr. Ing. Jiří Blahovec, DrSc. a řadu let ji sám organizoval na Technické fakultě. Teprve později se k organizaci přidaly naše partnerské organizace Slovak University of Agriculture, Nitra (Slovensko), Institut of Agrophysisc, Polish Academy of Sciences, Lublin (Polsko), Szent Istvan University, Gödöllö (Maďarsko) a nyní v organizaci pravidelně rotujeme.  

Konference je určena hlavně pro doktorandy a mladé vědce, aby měli možnost získávat zkušenosti a mezinárodní kontakty. Letos se jí zúčastnilo 12 učitelů a 25 mladých vědců ze šesti států – Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Indonésie, Kazachstán. Zúčastnilo se i několik čestných hostů včetně děkana Technické fakulty a prorektorky ČZU v Praze pro vědu a výzkum prof. Mgr. Ing. Markéty Sedmíkové, Ph.D. Na snímku je společná fotografie všech účastníků pořízená během přestávky.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.