Poslední výzva k předkládání abstraktů pro ELLS 2022

Naskytla se Vám jedinečná příležitost být součástí ELLS Scientific Student Conference, která letos proběhne 23.9. – 24.9.2022 na ČZU v Praze. Letošním tématem je The Interconnectedness of Things: A Path Towards Sustainable Solutions. Máte bakalářskou nebo diplomovou práci v oboru Life Sciences nebo Sustainability? Tak neváhejte a nahrajte anglický abstrakt své práce pod jedno z 11 podtémat a máte šanci na konferenci prezentovat a vyhrát peněžní odměnu.

Hledáme další abstrakty převážně v následujících podtématech:

  • Bioeconomy - transitioning to sustainability
  • Designing the modern world - a human perspective
  • Economics and Management - contributing to rural development
  • Everything MATTERs - from atoms to molecules
  • Healthy Plant - Happy System
  • Insects – not gross, but grossly important

Termín pro nahrávání anglických abstraktů je do úterý 31.5.2022. Pokud si myslíte, že Vaše práce není vhodná či nesplňuje podmínky, můžete se i tak zúčastnit jako divák a načerpat cenné zkušenosti.

Běžte na web ells2022.czu.cz a NAHRAJTE SVŮJ ABSTRAKT! 

Celá konference bude probíhat v anglickém jazyce a doprovázet ji bude bohatý vzdělávací i společenský program. Seznam podtémat, více informací a samotné registrace najdete na webu: https://ells2022.czu.cz/rg/

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.