Food And Bio Global Summit 2023

V rámci dvoudenní akce (26. - 27.9. 2023) zaměřené na výzvy a řešení pro udržitelné ekosystémy v potravinářském průmyslu a v oblasti biologických zdrojů se budete moci zúčastnit B2B dvoustranných jednání s potenciálními obchodními nebo technologickými partnery.

Na summitu se sejdou přední klastry a zainteresované strany z celého světa, včetně společností, univerzit a dalších relevantních subjektů, aby diskutovaly a vzájemně se ovlivňovaly v tomto důležitém tématu.

Součástí akce budou „Summit Labs“ se čtyřmi tématy:

  • Pozitivní rostlinná výživa (vysokoproteinové alternativy živočišných výrobků)
  • Technologie pro maximalizaci produkce biomasy pro víceúčelové využití (vyšší výnosy, optimalizace alokace zdrojů, nové techniky pěstování rostlin, ad.)
  • Cirkulární zelený přechod (představení několika hodnotových systémů a překážky jejich transformace, zavádění oběhového hospodářství, ad.)
  • Radikální nové systémy produkce potravin (mikrobiální fermentace pro syntézu proteinů, řešení výroby proteinů, ad.

Časový program akce:

26. 9. - příjezd a večeře (networking)

27. 9. -28. 9. – Summit + Summit labs

28. 9. – možnost návštěvy Agro Food Parku

Web akce (najdete zde bližší informace o obsahu Summit labs, program Summitu, cenové podmínky a registrační formulář) - registrace je možná do 18. září 2023.

Zdroj: TC Praha 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.