V4 Konference 2024

Konference proběhne dne 18. 4. 2024 v Bruselu (Renaissance Brussels Hotel) a představí infrastruktury ze zemí V4 a ve dvou panelech probere příklady dobré praxe spolu s výhledem do budoucna.

Ve spolupráci se styčnými kancelářemi zemí V4 v Bruselu připravila kancelář CZELO program, který pokrývá příklady dobré praxe a současnou diskuzi v oblasti výzkumných infrastruktur v rámci regionu V4. Konference nabízí široké možnosti pro networking s nejrůznějšími zástupci institucí z bruselského R&I prostředí a podnětné diskuze s odborníky z relevantních odvětví. Program zahrnuje prezentace zástupců výzkumných infrastruktur v zemích V4 a panelové diskuze o problematikách zřizování, udržitelnosti a budoucnosti výzkumných infrastruktur, včetně diskuze nad jejich rolí v FP10.

Více informací k řečníkům a obsahu jednotlivých panelů, včetně registrace, najdete na webových stránkách naší V4 konference 2024.

Zdroj: CZELO

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.