4.5.2021 a 17.5.2021: Webináře TA ČR: DOPRAVA 2020 a Prostředí pro život

Pro uchazeče 3. veřejné soutěže Programu DOPRAVA 2020+ a 5. veřejné soutěže Programu Prostředí pro život se budou konat online informační semináře, který proběhnou 4. května 2021 od 10:00 hod (DOPRAVA 2020+) a 17. května 2021 od 14:00 hod (Prostředí pro život). V rámci webináře budou uchazeči podrobně seznámeni především se zaměřením a podmínkami veřejné soutěže. Dále budou uchazečům sděleny informace, které jim pomohou při vyplňováno návrhu projektu.

DOPRAVA 2020+: Pro účast na webináři vyplňte prosím formulář ZDE, následně Vám přijde odkaz k připojení do Google Meet. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, můžete ho pokládat předem na následujícím odkazu. Následně bude Váš dotaz zodpovězen na konci online semináře.

Prostředí pro život: Pro účast na webináři vyplňte prosím formulář ZDE, následně Vám přijde odkaz k připojení do Google Meet. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, můžete ho pokládat předem prostřednictvím přihlašovacího formuláře. Váš dotaz bude zodpovězen na konci online semináře.

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.